Τι είναι το Nemesis?

(Alternative English Introduction to Nemesis and info related to the published book. Below lies an explanation in Greek.)


    Το Nemesis Worlds είναι ένα pen and paper rpg παιχνίδι με εξελιγμένο D10 σύστημα, σχεδιασμένο για τους fans των anime και όχι μόνο. Σχεδιασμένο και τεσταρισμένο για 8 χρόνια περίπου από rpgαδες για rpgαδες...
    Έχω στα χέρια μου το βιβλίο!!!!!
Από σήμερα παραγγελίες, στείλτε μνμ στο FB ή mailστο Mrventhos@gmail.com . Ρωτήστε πληροφορίες που χρειάζεστε!
- Επειδή είναι το πρωτότυπο θα υπάρχουν λαθάκια για τα οποία περιμένω τις απόψεις των αναγνωστών, οσοι αναγνώστες βρίσκουν λάθη τα οποία διορθώνονται στην επόμενη Version, το όνομα τους θα μπεί στο Testing του version ως special thanks to testers "όνομα". Το Βιβλίο , Nemesis Worlds, είναι ένα σετ τριών βιβλίων σε ένα :
-Player's Handbook
-Grimoire Of Spellcraft
-Item Compendium
-Character Sheets
     Όλοι οι κανόνες που χρειάζονται για ένα αρχάριο Storyteller αλλά και παίκτη ώστε να ξεκινήσει ένα Campaign, στον anime oriented κόσμο του. Campaign setting, Monster's manual (beastiary θα λέγεται), Prestige Classes collection, είναι τα βιβλία που είναι υπό κατασκευή! Οι κάτοχοι των hard copies μπορούν να μου ζητήσουν τα αρχεία και σε ηλεκτρονική μορφή όπως και τα Beta βιβλία.
-Για αυτούς που αναρωτιούνται, το βιβλίο είναι το Rulebook για το Pen & Paper Role Playing Game , Nemesis, το οποίο το γράφω και κάνω testing τουλάχιστον 8 έτη. Είναι anime oriented και θα έχει την υποστήριξη μου, για μια πενταετία τουλάχιστον. Μετά την αγορά 3 Βιβλίων μπορώ να κάνω presentetion του συστήματος των κανόνων σε groop κατόπιν ραντεβού.

-Για την πρώτη έκδοση του βιβλίου, μαζί με το hard copy θα παρέχονται κ τα PDF αρχεία και θα υπάρχει υποστήριξη ενεργή από αγοραστή κ εμένα.
-Όσοι είναι RPGαδες προωθήστε το plxor!!!!
-Προς ενημέρωση σας το βιβλίο διατίθεται στα αγγλικά.
-30 races (φυλές), εκεί που γνωστές εταιρίες προσφέρουν από 5 έως 10!
-300 σελίδες καθαρό system, εκεί που γνωστές εταιρίες ανταλλάσσουν το system με illustrations και spice!
-3 βιβλία σε ένα (Player's Handbook, Grimoire of Spellcraft, Item Compendium).
-Δεκάδες spells, items, special moves, fighting styles, secret arts...
-Skills/attributes breakdown.
-Advanced D10 system, με επεξηγήσεις κ παραδείγματα για εντυπωσιακές μάχες.
-Crafting, spell creation και elemental μαγεία στο απόγειο της!
-Support, ο,τι απορίες υπάρχουν ρωτάτε, ο storyteller αυτού του κόσμου είστε εσείς, εγώ κάπου εκεί θα βοηθάω.


No comments: